T:mi RENIKI

ytunnus 1781335-8


Tohinojantie 202

16600 Järvelä

miniandmaxfi@gmail.com


Asiakaspalvelu  +358 (0)40 7272 643


Puodistamme löytyy  lapsille ja nuorille laadukkaita ja kivannäköisiä vaatteita sekä asusteita 56-170 cm väliltä.

Valikoimassamme on myös Skiphopin Iloisia Eläinaiheisiä Reppuja, juomapulloja ja eväsrasioita.


Meidät tavoitat  myös erilaisista tapahtumista, messuilta sekä pyydettäessä pidämme kotikutsuja.


miniandmax.fi on meidän perheen yritys, jossa aikuiset keskittyy tuotteiden hankintaan ja myyntiin. Ja lapsille jää sitäkin vaativampi tehtävä tuotetestaamisen parissa.


Tärkein tavoitteemme on löytää teille laadukkaita, kestäviä ja ihania uniikkeja tuotteita niin lapsen ikään kuin kokoon katsomatta.  

Ja mielellämme otamme Teiltä Asiakkaamme vinkkejä ja palautetta vastaan.

Tuotevalikoimamme saapuu Euroopasta ja se onkin tärkein ajatuksemme, että ne tehdään myös kankaita myöden Euroopan alueeella.

Tuotteet on valmistettu ekologisesti, kankailla on ecotex-sertifikaatit.


Miten toimitamme tuotteemme?

Paketin perille tuo Posti tai Schenker R-kioskeihin, noutopisteisiin tai pakettiautomaatteihin.
Paketin voi myös noutaa Puodiltamme Kauppakeskus Tuulosesta Tuulosentie 1 Tuulos tai Järvelän varastoltamme toimituskuluitta, merkitse ostosta tehdessä nouto. Lähetämme tekstiviestin toimitusajankohdasta.
Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin, kampanjoiden aikana käytämme edullisinta lähetystapaa.

Tuotteet toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tilauksesta saapuu tilausvahvistus viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, viikonloppuina emme pakkaa tuotteita.
Mikäli tuote loppuu verkkokaupasta varastosaldon päivittymisestä johtuen ilmoitamme puhelimitse tai sähköpostilla teille tapahtuneesta mahdollisimman pian.

Toimituskulut on norm.  4,90 €/lähetys Suomessa, tällä hetkellä verkkokaupastamme ei voi ostaa toimitusta Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta laittamalla sähköpostia niin asia hoituu. Yli 100 € ostokset ilman toimituskuluja. Toimituskuluissa on ajoittain eri suuruisia tarjouksia.

Mikäli joudutte palauttamaan osan tilauksestanne ja ostostenne summa jää alle 100 €, veloitamme ehtojemme mukaiset toimituskulut asiakkaalta, toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta.


Miten maksuliikenne toimii?

Ostokset  maksetaan verkkopankkien maksutavoilla.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Tmi RENIKI.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


 Mitä jos tuotteessa on jotain vikaa?
Mikäli huomaatte tuotteesta reklamoitavaa, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä seuraavaan asiakaspalvelun numeroon +358 (0)40 7272 643 klo 9-15 välisenä aikana tai lähettämään sähköpostia miniandmaxfi@gmail.com. Näin voimme yhdessä pohtia mitä tehdään.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Palautettavassa tuotteessa on oltava tuoteselostekortit kiinni ja tuote on oltava käyttämätön sekä alkuperäispakkauksessa.
Mikäli tuote ei ole palautuskuntoinen, emme valitettavasti voi sitä hyvittää.
Tuotteet palautetaan sovitulla tavalla ja palautuksen kulut vähennetään tilauksen summasta.

Palautusosoite on
T:mi Reniki
Tohinojantie 202
16600 Järvelä

Palautukseen on näkyvästi merkittävä PALAUTUS.
Liitättehän ostokuitin ja tilinumeron palautuspaketin mukaan.
Palautuksen saavuttua meille, palautamme rahat osoittamallenne tilille pikimmiten (huomioittehan, että tähän voi mennä aikaa n. 1 vko).

Mikäli tilauksenne on postin/muussa kuljetuksessa rikkoutunut, tehkää VÄLITTÖMÄSTI vahinkoilmoitus postiin tai sille kuljetuksen järjestäjälle, joka paketin kuljetti ja ilmoitus meille, niin sovimme uudesta tuotteesta tai mikäli kyseistä tuotetta ei ole niin maksun palauttamisesta.Tietosuojamme/Tietosuojaselosteemme 25.5.2018

Tilausta tehdessäsi hyväksyt seuraavat lain mukaiset toimintatapamme tietojesi käsittelyyn verkkokaupassamme ja muiden myyntikanaviemme osalta kerromme tietojen käsittelyssä tässä selosteessa.

Rekisterinpitäjänä toimii

TMI RENIKI

Nina Savola

Tohinojantie 202

16600 Järvelä 

miniandmaxfi@gmail.com


Mitä tietoja sinusta kerätään?

Verkkokaupassa Asiakkaistamme tallennamme etunimen, sukunimen, katuosoitteen, postinumeron, postitoimipaikan, maan, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, asioidessa käytetyn kielen ja valuutan. Yritysasiakkailtamme tallennamme lisäksi yrityksen nimen, y-tunnuksen ja alv-tunnuksen. Verkkokaupan tilaustietoihin tallentuu asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksesi tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Kivijalkamyymälän kanta-asiakasreskisterissä on ne tiedot itsestäsi mitä haluat sinne laitettavan.


Keräämmeko muilla tavoin asiakkaistamme tietoja? Ja kuinka niitä sitten käsitellään?

Kanta-asiakasrekisteri kivijalkamyymälässä on vapaaehtoinen. Kertomalla halukkuutesi siihen liittymisestä, annat samalla myös luvan tietojesi käsittelyyn. Annat itsestäsi ne tiedot, jotka sinne haluat laitettavan.

Arvontojen kautta tulevat henkilötiedot käsittelemme välittömästi, mikäli et halua liittyä joukkoomme, sen kiellät arvontalipukkeessa ja silloin yhteystietosi hävitetään silppuriin heti, kun arvonta on suoritettu.

Facebook ja Instagramissa hallitset tietojasi itse eli mikäli et halua olla matkassamme mukana, poistut tykkääjä/seuraajalistalta. Facella ja Installa on omat tietosuojaselosteet.

Ottaessasi puhelimitse tai sähköpostilla yhteyttä meihin, tietojasi emme  tallenna kuin kyseenomaisen asian hoitamista varten. Jos kuitenkin haluat, että yhteydenpitomme jatkuu, kerrothan sen selkeästi meille.

Henkilötietosi on salauksien takana, johon ei ole muilla kuin rekisterinpitäjällä pääsy. Maksuliikenteen käsittelee kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.


No mihin henkilötietojasi käytetään?

-meidän väliseen asiakassuhteen hoitamiseen

-tilauksesi toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin

-tilastollisiin tarkoituksiin: joilloin henkilötiedoistasi ei käytetä nimeä, katuosoitetta, mutta esim. kaupunkia, maata, tilauksen tuotesisältöä saatetaan käyttää

-markkinointitarkoituksiin, kysymme aina erikseen sinulta suostumuksen asiaan


Kauanko henkilötietojasi säilytetään?

Säilytämme niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterimme käyttötarkoituksen toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemminen niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskien vastuiden hoitamiseksi.


No luovutammeko tietoja kolmansille osapuolille?

Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.


Onko Sinulla oikeuksia meidän säilyttämiin tietoihisi?

On, sinulla on oikeus tietoihisi!

-tarkistaa meiltä tietosi

-sinulla on oikeus oikaista tietosi

-sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi

-sinulla on oikeus poistattaa tietosi meidän rekisteristä


Jos Sinua jäi joku asia mietityttämään, otappa rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä asia.

YhteistyöTerveisin Rekisterinpitäjä

Nina