Pakettinne perille tuo Posti, voitte noutaa sen lähimmältä Ärrä-kioskilta tai nouto PopUpPuodilta.
Toimituskulut on  4,90 €/lähetys Suomessa, tällä hetkellä emme toimita Suomen rajojen ulkopuolelle. Yli 100 € ostokset ilman toimituskuluja. 

Mikäli joudutte palauttamaan osan tilauksestanne ja ostostenne summa jää alle 100 €, veloitamme ehtojemme mukaiset postikulut asiakkaalta.
Tuotteemme voi myös noutaa Järvelän varastoltamme sovittuna ajankohtana ilman toimituskulujta.

Ostokset voi maksaa verkkopankkien maksutavoilla. Maksuista huolehtii point.

Tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, viikonloppuina emme pakkaa tuotteita.
Mikäli tuote loppuu verkkokaupasta varastosaldon päivittymisestä johtuen ilmoitamme puhelimitse tai sähköpostilla teille tapahtuneesta mahdollisimman pian.

Mikäli huomaatte tuotteesta reklamoitavaa, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä seuraavaan asiakaspalvelun numeroon 040-7272643 klo 9-15 välisenä aikana tai lähettämään sähköpostia myynti(at)miniandmax.fi. Näin voimme sopia palautuksesta.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.
Palautettavassa tuotteessa on oltava tuoteselostekortit kiinni ja tuote on oltava käyttämättömätön sekä sen on oltava alkuperäispakkauksessa.
Mikäli tuote ei ole palautuskuntoinen, emme valitettavasti voi sitä hyvittää.

Tuotteet palautetaan sovitulla tavalla ja palautuksen kulut vähennetään tilauksen summasta.

Palautusosoite on
T:mi Reniki
Tohinojantie 202
16600 Järvelä

Palautukseen on näkyvästi merkittävä PALAUTUS.
Liitättehän ostokuitin ja tilinumeron palautuspaketin mukaan.
Palautuksen saavuttua meille, palautamme rahat osoittamallenne tilille pikimmiten (huomioittehan, että tähän voi mennä aikaa 1 vko).

Mikäli tilauksenne on postin/muussa kuljetuksessa rikkoutunut, tehkää VÄLITTÖMÄSTI vahinkoilmoitus postikonttoriinne tai sille kuljetuksen järjestäjälle, joka paketin kuljetti ja ilmoitus meille, niin sovimme uudesta tuotteesta tai mikäli kyseistä tuotetta ei ole niin maksun palauttamisesta.


REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

VerkkokaupanRekisteriä pitää yllä
T:mi RENIKI
Tohihojantie 202
16600 Järvelä

Nina Savola
myynti(ät)miniandmax.fi
Puh. 040-7272643

Rekisteriä käytetään/tarvitaan ainoastaan meidän väliseen asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tilaustanne tehdessänne teidän ei tarvitse rekisteröityä.
Rekisterissä säilytetään; Teidän perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot sekä lupa markkinointiviestien lähettämiseen.
Yhteystiedot tallennetaan teidän rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat teidän tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta teidän tietoja ulkopuolisille tahoille.
Rekisteri on suojattu, sitä ei pääse käyttämään, kuin rekisterin ylläpitäjä.

Ystävällisin Terveisin
Nina